Jochem Oostendorp

Awareness in Motion
Praktijk voor lichaamsbewustzijn en ontspanning

mijnBlog
This is an example of a HTML caption with a link.
logo

Stilte wandeling


Momenteel zijn er geen stilte wandelingen gepland. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende workshops

Tijdens de wandeling wordt stil gestaan bij wat je eigenlijk allemaal kunt ervaren in het hier en nu. Ervaar de omgeving, je eigen lichaam en je gedachten.

Na een korte kennismaking en uitleg gaan we op pad. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en er wordt op verschillende tempo’s gewandeld. Tijdens de wandeling wordt een aantal maal een aandachtsgebied voorgesteld. Na de wandeling is er de gelegenheid om ervaringen te delen en koffie te drinken in de Ugchelse berg (op eigen kosten). Draag schoeisel en kleding die geschikt is voor een boswandeling in dit seizoen. De wandeling is religie neutraal.
De wandeling wordt georganiseerd door Jochem Oostendorp, Trager Approach therapeut en natuurgids.

Voor opgave en verder informatie neem contact op:
contact

Meld je onderaan de pagina aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wanneer de volgende wandeling is.Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

* verplicht veld


Belangrijk; Trager ® sessies, workshops en lessen zijn geen vervanging voor reguliere medische zorg. Bij aanhouding of verergering van klachten altijd contact opnemen met de huisarts of behandelend arts. Trager ® is bedoeld als een aanvullende methodiek, Het kan ondersteunend werken bij behandeling door bijvoorbeeld fysiotherapeut. Wel dit dient in overleg met de primaire behandelaar te gebeuren.

Copyright © Jochem Oostendorp, 2014, alle tekst en afbeeldingen zijn van de auteur tenzij anders vermeld -- Deze website gebruikt cookies voor dyslexie weergave en analyses (met anoniem ip).